Keçiören Etlik Halk Eğitimi Merkezi

WEB https://etlikhem.meb.k12.tr
Adres : Aşağı Eğlence Mah. Uludere Caddesi No.3, 06010 Keçiören/ANKARA
VİZYON : Halk eğitimi alanında öncü uygulamalarıyla ülkede ilkleri gerçekleştiren, çağı yakalayan ve daima bir adım önde olan bir yaygın eğitim kurumu olmak.
MİSYON : Tüm bireylere, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi, beceri ve davranışları kazandırmak, onların ilgi ve istekleri doğrultusunda ekonomik, toplumsal ve kültürel gelişimlerini sağlayarak toplumun yaşam kalitesini yükseltmektir.
BAŞARILAR : Okulum Temiz Ödülü

Öğretim Şekli :Tam gün tam yıl
Yabancı Dil : -
Servis : -
Ulaşım : 263 nolu Bakanlıklar-Kızılay-Etlik-Aşağı Eğlence otobüsü kurumumuzun bulunduğu Dr. Tevfik Sağlam Caddesi üzerinden geçmektedir. Ayrıca Keçiören-Demet-Ostim, Ulus-Etlik-Ayvalı dolmuşlarıyla da kurumumuza ulaşılabilir.
Yerleşim Yeri : Aşağı Eğlence mah. General Dr.Tevfik Sağlam Cad. 1/1 Keçiören-ANKARA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe merkezine 2,9 km. İl merkezine 4,9 km.dir.
Kontenjan Bilgileri : -
Taban-Tavan Puan Bilgileri : -
Sportif Etkinlikler : -
Bilimsel Etkinlikler : -